Landsforeningen for Økosamfund samler de danske økosamfund, giver mulighed for erfaringsudveksling og arbejder politisk for at fremme økosamfundene i Danmark og inspirere det øvrige samfund til et mere bæredygtigt liv.


Kursusforløb i Sociokrati

Bliv certificeret sociocratic practitioner

Er du interesseret i hvordan vi skaber fællesskaber der evner at handle på vores tids store udfordringer? Hvordan vi bedre kan samarbejde om omstillingen til en bæredygtig og kærlig verden?

Til juli kommer Ted Rau og Jerry Koch-Gonzales fra Sociocracy for All til Nordfyns Højskole med et kursus i selvledelse.
Ted og Jerry er forfattere til den nyeste (og bedste) bog om Den Sociokratiske Cirkelmetode – Many Voices One Song – som blandt andet er anbefalet af Frederic Laloux.

Du vil blive certificeret sociocratic practitioner og vil efterfølgende kunne arbejde med at implementere selvledelse i din egen organisation eller fællesskab.

Der er kun få pladser på kurset.

Læs mere – klik her

 

Kursusforløb i Sociokrati i Dyssekilde

Kom og vær med til at lære nye metoder til at organisere jer samt til at tage mere ligeværdige beslutninger.
To weekender i 2019:
23.-24.marts samt 28.-29.sept.
1000 kr. pr. weekend inkl. kursusmaterialer og dejlig forplejning. Vi sørger for overnatning hvis du kommer langvejs fra.
4 pladser tilbage.
Tilmelding og mere info på: eksternerelationerdyssekilde@gmail.com
Tilmelding inden søndag 17/3

Nyheder

Seneste nummer af Økosamfund i Danmark

Læs seneste nummer af Økosamfund i Danmark (januar 2019). Du finder tidligere udgaver af bladet under Nyheder > Magasinet Økosamfund i Danmark.
Vi modtager meget gerne forslag til artikler og indhold til næste blad, som udkommer i foråret 2019. Skriv til sekretariatet@okosamfund.dk

Her kan din annonce være