Fire Weekender, Fire Økosamfund, Fire Dimensioner

/ Skriv en kommentar

Verdenssyn-dimensionen – kursus d. 5.-7. oktober 2012

Kort beskrivelse af indholdet

De opfindelser og de udfordringer som præger vores tid, viser at vi er på vej til et nyt globalt paradigme, som er ved at udfolde sig specielt i økosamfunds-konceptet.

Emnerne for kurset i denne dimension vil hovedsageligt være det holistiske verdenssyn og værktøj til at udvikle forbindelsen med naturen, forvandling af bevidstheden (i individer og fællesskaber), sammenkoblingen mellem krop og sind (og mellem alle dele af livet), fejring og højtidelighed. Kurset vil inkludere foredrag, fysiske og meditative øvelser, kreative opgaver og fordybelse.

Kort omtale om underviserne (foreløbige)

  • Medicine Story er en ”elder” fra Wampanoag-stammen i Nordøst-USA, forfatter af forskellige bøger og lærer på kurser, seminarer og lejre i hele verden. Hans lære stammer primært fra hans forfædres urgamle kultur og han gør brug af sociale og spirituelle redskaber som kan hjælpe moderne mennesker at forstærke/genvinde forbindelsen med eget hjerte, med hinanden og med naturen.
  • Tor Nørretranders: Forfatter, foredragsholder, formidler af videnskabelig filosofi og filosofisk videnskab (blandt andet for DR).
  • Ellen Berring: Var med til at grundlægge Dyssekilde Økosamfund. Hun underviser i Qi Qong og Tai Chi og giver behandling i Kinesiologi.
  • Nikolej Foged: Bor i Dyssekilde med sin familie. Han er behandler, sammen med sin kone Soneija driver centret SDS-Body Halsnæs.
  • Matawan Baiocchi: Tovholder for weekenden, bor i Dyssekilde. Voksenpædagog, oliventræ-håndværker, tilknyttet til Plum Village, hovedsæde for Zen lærer Thich Nhat Hanh (Engageret Buddhisme).

Skal Bekræftes:

  • Benn Sena Da Silvas: Bor i Dyssekilde, spiller Shakuashi, japansk fløjte.
  • Sanne Briggs: Yogalærer, Sun Do (Taoist Yoga)-instruktør, Shiatsu-massør og kropsterapeut. Bor i Dyssekilde. (www.essensen.dk)
  • Karina Helsted: Hun bor også i Dyssekilde. Psykoterapeut, Yogalærer og fysioterapeut (www.dyssekildeyoga.dk)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.