Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær i økosamfund: BÆREDYGTIGT LIVSSYN

23. september 2016 @ 17:00 - 25. september 2016 @ 15:00

Den Selvforsynende Landsby inviterer til kursus i bæredygtigt livssyn – et kursus, som bidrager med inspiration og handlekraft til vores alle sammens levede hverdag.
Kurset bliver en blanding af praktisk arbejde og refleksioner over vores syn på mennesker og naturen.

– Hvad er det for et livssyn, der afspejler sig i vores handlinger, når vi dyrker, bygger, forbruger etc, som vi gør?
– Er det på tide at udfordre det antropocentriske natursyn (at mennesket er centrum og fri til at udbytte ressourcerne)?

På kurset kommer vi til at arbejde med et praktisk naturgenopretningsprojekt som udgangspunkt for observationer og samtaler om forbundethed, menneskets rolle i verden og vores ønske for livet på jorden.

På kurset forsøger vi at relatere til kursisternes eget liv – hvordan kan jeg bruge/arbejde videre med det lærte/erkendte i mit eget liv.

For yderligere information kontakt Karen Margrethe Jensen, email k@huset-jensen.dk, tlf. 2624 1512. Hjemmeside: www.selvforsyning.dk

PRIS: 1100 kr. for normalindkomstgruppen / 800 kr. for lavindkomstgruppen. – medlemmer af LØS får 100 kr. i rabat.

TILMELDING HER

Den Selvforsynende LandsbyKurset er en del af kursusrækken Lær i økosamfund:

Er du optaget af at leve mere bæredygtigt og være med i sociale fællesskaber? Så giver denne kursusrække inspiration til både hoved, hånd og hjerte!

Fire weekender med fokus på bæredygtige livsformer og udvikling af økosamfund, hvor vi udveksler erfaringer og udforsker handle- og samarbejdsmuligheder.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund – eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund. Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra GAIA Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund over alt på jorden.

Læs mere på www.okosamfund.dk/ede

 

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
23. september 2016 @ 17:00
Slut:
25. september 2016 @ 15:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,