Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær i økosamfund: LOKAL ØKONOMISK UDVIKLING

10. juni 2016 @ 17:00 - 12. juni 2016 @ 15:00

Lær konkrete handlemuligheder, der skaber rammer for virkelyst og jobskabelse. Mange har truffet valget og er flyttet i fællesskaber med lav miljøbelastning. Erfaringsdeling og viden om lokale valutaer, cirkulær økonomi og lokale udviklingsråd kan gøre fællesskaberne til centre for lokal udvikling. Hævdvundne andelsøkonomiske principper kan bruges til at inddrage interessenterne i jeres bio-region i udviklingen af lokale økonomier.

For yderligere oplysninger kontakt Dada Krsnasevananda, tlf. 7188 1273 (english only). Hjemmeside: www.anandagaorii.dk

PRIS: 1100 kr. for normalindkomstgruppen / 800 kr. for lavindkomstgruppen. – medlemmer af LØS får 100 kr. i rabat.

TILMELDING HER

Ananda Gaorii 3Kurset er en del af kursusrækken Lær i økosamfund:

Er du optaget af at leve mere bæredygtigt og være med i sociale fællesskaber? Så giver denne kursusrække inspiration til både hoved, hånd og hjerte!

Fire weekender med fokus på bæredygtige livsformer og udvikling af økosamfund, hvor vi udveksler erfaringer og udforsker handle- og samarbejdsmuligheder.

Kursusrækken henvender sig til dig, der gerne vil inspireres til en mere bæredygtig livsform. Det kan være, at du bor eller drømmer om at bo i et økosamfund – eller at du gerne vil skabe bæredygtighed i dit lokalsamfund. Du kan her få konkrete erfaringer, viden og inspiration.

Kursusrækken bygger på bæredygtighedshjulets fire dimensioner: Økologi, Økonomi, Social og Verdensbillede, som kommer fra GAIA Education’s Ecovillage Design Education (EDE), en holistisk lev-og-lær uddannelse, der afholdes i økosamfund over alt på jorden.

Læs mere på www.okosamfund.dk/ede

 

Print Friendly, PDF & Email

Detaljer

Start:
10. juni 2016 @ 17:00
Slut:
12. juni 2016 @ 15:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Ananda Gaorii
Vig, Danmark + Google Map