Børneglæde i Ukraine – indsamling

Krigen og energikrisen i Ukraine resulterer i begrænsninger og stress for børnene i landet. Skolegang foregår primært online, hvilket betyder begrænset kontakt med jævnaldrende samt begrænset adgang til kulturelle begivenheder.

GEN Ukraine har fokus på børnene ved bl.a. at afholde sommerlejre samt organisere en tur rundt i økosamfund med et dukketeater – begge dele med stor succes.

I år ønsker de at lave en “Caravan of Craftsmen”, som har til formål at besøge 18 økosamfund for at afholde workshops og festivaller. Afhængigt af udviklingen i Ukraine vil det være enten børn/unge, der også rejser rundt mellem økosamfundene – eller blot kunsthåndværkere. Formålet er at skabe interaktion mellem børn/unge – samt kulturudveksling. Det er målet, at projektet vil involvere mere end 500 børn/unge og 30 kunsthåndværkere samt frivillige.

For at gøre projektet til virkelighed, er der brug for en bus. I Ukraine koster en sådan bus ca. 17.000 Euro. Yderligere udstyr såsom et stort telt og stole er der også brug for.

Har du lyst til at støtte, så projektet kan gøres til virkelighed, kan du sende en skilling på MobilePay: 98365

Pengene sendes til 100% for Børnene, som vil videreformidle pengene til GEN Ukraine.