Invitation til Undervisertræf

Kære undervisere i de danske økosamfund

LØS vil gerne invitere jer til en netværksdag på Fyn her i løbet af sommeren.

Det er et stykke tid siden vi sidst har set hinanden og derfor vil LØS gerne være vært for et netværksmøde. Vi vil invitere jer til en dag, hvor undervisernetværket mødes i Den Selvforsynende Landsby.

Formålet er at netværke, men også at dele de LØS materialer/ressourcer/muligheder, der er – så de kan komme bredere ud. På dagen vil du også kunne høre hvordan du kan komme afsted med LØS på forskellige kurser finansieret af EU’s Erasmus+ prorgam.

Derfor følgende program:

  • Præsentation af CLIPS programmet, der har samlet metoder til at hjælpe nye fællesskaber i gang og få eksisterende til at udvikles og trives. Vi afprøver sammen nogle metoder og gennemgår, hvor man kan finde dem.  
  • Oplæg om, hvad LØS kan tilbyde os undervisere inden for videreuddannelse eller opkvalificering, igennem Erasmus+ programmet.
  • Rundvisning med eksempler på workshops fra en velfungerende skoletjeneste. Hvis det har interesse, kan man få en LØS undervisningskasse med hjem til afprøvning, udviklet under Grønne Ildsjæle projektet, for nogle år siden.

Dagen slutter af med netværksarbejde og åbne samtaler om det vi har behov for, en ny dato for virtuelt et netværksmøde og en skrub-af-suppe

Det første online netværksmøde var super givende og medførte bl.a. ‘Lørdage med LØS’ og Bæredygheds- og omstilingsfestivalen. Vi håber derfor, at dette træf kan være lige så givende og kan skabe nye og spændende ideer. 

Praktisk:

  • Det er gratis at deltage
  • Dato for træffet vil blive offentliggjort snarest.
  • Vil du tilmelde dig, så skriv til stine@okosamfund.dk.
  • Vil du høre mere om undervisnetværket og om det er noget for dig at deltage i træffet, så skriv til lene@okosamfund.dk


Vi glæder os af hele hjertet, til at se jer alle.  

LØS