landsforeningen for økosamfund: 30 års jubilæum

byens lys, christiania
28. oktober 2023

Kom og fejr Landsforeningen for Økosamfunds 30 års jubilæum i Byens Lys på Christiania!

Alle er inviteret med: økosamfund, økosamfundsbeboere, økosamfundsinteresserede, nysgerrige sjæle mfl.

Det bliver en dag hvor vi udfolder styrken ved fællesskaber og hvordan de gør en forskel. På økosamfundsmarkedet kan du gå på opdagelse i økosamfundsprodukter, og på farmers market kan du smage frugt/grønt fra økosamfund.
 
Vi skal samtale med hinanden om stort og småt. Om hvordan livsstilsforandringer fungerer som en klimastrategi, om hvordan LØS arbejder internationalt, om konceptet Lev og Lær og meget mere.
Og så skal vi danse, fejre, nyde mad, drikke og god musik.
Uffe Elbæk kommer som festtaler og Henrik Camillo fra Økosamfundet Hesbjerg spiller lidt sing-a-song med sin guitar efterfulgt af det lokale Christianiaband Very My med band.
 
Vi glæder os!

avnø oasis
18.-19. november 2023

Velkommen til en weekend hvor vi mødes og deler, evaluerer, skaber, fejrer og laver visioner for fremtiden.
Weekenden skal bruges på at evaluere de sidste 30 år i LØS. Hvad har vi lært?
 
Derudover skal vi snakke om fremtidens LØS: Hvor er vi på vej hen? Hvordan kommer vi videre? Hvordan skal LØS se ud om 1 år, 5 år, 10 år?
 
Og så skal vi tale om hvad medlemmerne/samfundet/potentielle medlemmer har brug for at LØS er og gør? Hvordan gør vi LØS attraktiv og nyttig, og hvordan kan vi øge LØS’ gennemslagskraft?
 
Vi får også et indblik i Avnøs EDE kursus og dets potentialer.
 
Vi skal selvfølgelig lytte til god musik, lege selskabslege, danse cirkeldans, synge karaoke og hvad der ellers hører sig til ved sådan en stor fejring!