Vil du gerne i kontakt med os?
Så finder du her kontaktinfo på en række aktive i foreningen. Vi arbejder sociokratisk og er derfor engageret i ‘cirkler’. 

Er du i tvivl om, hvem du skal henvende dig til, så brug en af formularene nedenfor:

Bestyrelsen

alan@okosamfund.dk

Alan flyttede til økolandsbyen Friland i 2017 og har været aktiv i LØS i internationalt udvalg og uddannelsesudvalget siden 2013.

Alan har tidligere været tilknyttet Fejø Permakultur & Omstillingsinitiativ og har gennemført EDE kursus i Damanhur i Italien i forbindelse med arbejdet på Fejø.

Alan er førtidspensioneret elektroingeniør og forsker, og blev valgt ind i bestyrelsen i 2018.

matawan@okosamfund.dk

Født i Toscana (Italien) i 1948, flyttede til DK efter mange rejser midt i 70’erne.

Studier: Social og politisk videnskab (Italien), voksenpædagogik og projektledelse (Danmark), Design for bæredygtighed (Open University of Barcelona).

Har siden 80’erne arbejdet med træ og er selvstændig. Hans firma handler med håndværksprodukter i oliventræ, delvis af egen produktion.

I 2007 byggede han sit bæredygtige hus i Dyssekilde Økosamfund (ØD), Torup på Sjælland. Her er han  bl.a. aktiv i gruppen for eksterne relationer. Han har organiseret begivenheder, projekter, workshops og foredrag om bæredygtighed siden 2009 og har tidligere været en del af LØS’ bestyrelse i 2011-2012.

Interesses er naturlig spiritualitet (Zen og indianske), kultur og natur og at være aktiv i arbejdet for omstillingen til et sundere verdenssyn med en modstandsdygtig eksistens, et mere retfærdigt socialt system og en mere bevidst relation til naturen.

jesper@okosamfund.dk

  • Kasserer og bestyrelsesmedlem
  • Repræsentant i sekretariatscirklen

Jesper bor på LilleSyd i Herfølge, hvor der skal etableres en selvforsynende økolandsby med 80 matrikler på 11 ha med forsamlingshus, landbrug og værksteder, samt gårdbutik, skole og meget andet.

phillip@okosamfund.dk

  • Tovholder for Udbredelsescirklen

Er jordbunds-biolog fra Århus Universitet og har fokus på, at udearealerne i fremtiden bidrager med klimaløsninger OG med reel biodiversitet – både ifm. og efter ombygning, anlægs- og klimatilpasnings-opgaverne.

Vi genetablerer kuperede landskaber med små-bække og bakker, hvor vi kombinerer (gen)skabt natur med madproduktion – fx. kan vi booste opvækst af hjemmehørende, spiselige permakultur-arter.

Bosat i Økosamfundet Hallingelille, Ringsted. 

camilla@okosamfund.dk 

Bosat i Den Selvforsynende Landsby, Sydfyn

lasse@okosamfund.dk

Cirkler