HVEM ER VI

LØS samler de danske økosamfund. Vores vision er et bæredygtigt Danmark, hvor økosamfund, økosamfundsværdier og -livsstile er almindeligt udbredte. 

LØS står for Landsforeningen for Økosamfund. Vi er en forening for alle danske økosamfund – etablerede såvel som dem, der er på vej. Siden 1993 har det været vores mission at fremme økosamfundene i Danmark og inspirere det øvrige samfund til et mere bæredygtigt liv.

Vidste du, at Danmark er det land i verden, der har allerflest økosamfund per indbygger?

I LØS er vores tre kerneområder:

At tilbyde en netværksplatform, der giver mulighed for værdifuld erfaringsudveksling mellem vores medlemmer

At lede projekter, der bidrager til bæredygtighedsagendaen – både nationalt og internationalt i samarbejde med grønne partnere

At arbejde politisk for at forbinde, oplyse, uddanne og udbrede økosamfundslivsstile i land og by

en lille film om landsforeningen for økosamfund

Medlemmer

Vores medlemmer består af både økosamfund, fællesskaber, økosamfund der er på vej, grønne virksomheder og enkeltpersoner. Bliv medlem idag.

Internationalt netværk

LØS er en del af det større internationale netværk: Global Ecovillage Network (GEN). Et stærkt netværk mellem økosamfund på tværs af vores klode. Vi har desuden et tæt samarbejde med det europæiske netværk: GEN Europe.

Nysgerrig?

Du kan følge med i vores aktiviteter og høre mere ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev her eller følge med på Facebook