Støt LØS

Landsforeningen for Økosamfund er en frivilligt drevet forening med få ansatte og mange aktiviteter. Vi har altid brug for al den opbakning, vi kan få og derfor håber vi, at du vil bakke os op.

Bliv Medlem

Bliv medlem af foreningen. Du kan blive medlem af vores forening og dermed betale et årligt kontingent. Der har du også mulighed for at deltage i medlemsarrangementer og du vil modtage vores medlemsmagasin to gange årligt.

bliv kunde hos greenspeak

Landsforeningen for Økosamfund er et af de støtteprojekter, der har mulighed for at få del i GreenSpeaks overskud. GreenSpeak er Danmarks grønne teleselskab, og ved at være kunde der, kan du altså støtte både miljøet og LØS. 

Bliv sponsor

Som virksomhed kan man blive sponsor af Landsforeningen for Økosamfund. Det er en måde, I kan tage et medansvar og samtidigt vise omverdenen, at I gør noget for et bæredygtigt samfund.

 

Som sponsor for Landsforeningen for Økosamfund viser I omverdenen, at jeres virksomhed tager et medansvar for det samfund, I er en del af.

 

Som udgangspunkt går alle sponsorater til hele foreningens virke, men ønsker man at sponsorere et specifikt projekt, så har vi selvfølgelig også mulighed for at sørge for det.

 

Vi forbeholder os dog ret til takke nej til sponsorer, der ikke er i overenstemmelse med vores vision.

 

Send en e-mail til sekretariatet@okosamfund.dk, hvis I har spørgsmål vedrørende sponsorater eller allerede har besluttet jer for, hvilket sponsorat I ønsker at indgå. 

GULDsponsor

10.000 kr. pr år.

Som Guldsponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet, og vi sætter jeres navn, logo og kort beskrivelse på vores hjemmeside, på facebook og i vores magasin Økosamfund i Danmark.

SØLVsponsor

5.000 kr. pr år.

Som Sølvsponsor får I jeres navn, logo og kort beskrivelse med link på vores hjemmeside og facebook.

BRONZEsponsor

3.000 kr. pr år.

Som Bronzesponsor får I jeres virksomheds navn med link på vores hjemmeside.

Testamente til LØS

Du kan også vælge at testamentere din arv til LØS. På den måde modtager vi en støtte fra dig, som en del af dit testamente.

 

Vi skal leve lettere på den gamle klode ved at bosætte os bæredygtigt – økologisk, socialt og spirituelt. Landsforeningen for Økosamfund søger at fremme den bæredygtig levevis ved at samarbejde med politikere og myndigheder, repræsentere økosamfundene og meget andet. Vi håber, at du vil hjælpe os med at fremme bæredygtig levevis ved at testamentere arv til Landsforeningen for Økosamfund.

Oprettelse af testamente

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, der vil hjælpe dig med at oprette et testamente gratis, når du donerer arv til os. Du bestemmer selv, om du vil donere hele eller dele af din arv. Testamentet bliver gratis så snart, at du vælger at donere arv til os.

 

Hos Dokument 24 kan du derfor oprette hele dit testamente online ved at svare på en række spørgsmål. Når spørgsmålene er besvaret, sendes testamentet straks til dig pr. e-mail. Der bruges således ikke unødige ressourcer på postvæsenet, når du modtager det hele pr. e-mail. Du modtager testamentet inden for få minutter efter oprettelsen.