hjertefortællinger // stories by heart

LØS er sammen med sine internationale partnere i Ghana og Ukraine med til at styrke bevægelserne for grøn omstilling. Men hvordan formidler vi den forandring, vi er med til at skabe? 

Et kapacitetsudviklingsprojekt støttet af Globalt Fokus.

Udviklingskommunikation kan være svært at komme igennem med.
Det er forandringskommunikation på tværs af kulturforskelle og organisationer. Derfor er LØS gået sammen med Permakultur Danmark og 100% for Børnene i projektet Hjertefortællinger om at styrke kommunikationssamarbejdet på tværs af nord og syd.

Projektet handler om at styrke vores kernefortællinger og nå bredere ud på bl.a. de sociale medier. Sammen vil vi skabe et fælles udgangspunkt for gode kommunikationsstrategier. Vi vil være bedre til at kommunikere alt det, vi lykkedes med. 

 

Louise Paustian fra Edge Effect, en erfaren konsulent indenfor udviklingskommunikation, vil stå for udvikling af et E-læringsforløb på FABO samt afholdelse af webinarer. Den nye E-læringsplatform skal bl.a. udforme materialer som explainer-video’er og infografikker, samt en samling af casestudier og real-life eksempler, der illustrerer vellykkede tilgange til kommunikation og fælles storytelling. 

 

De danske projektpartnere har alle samarbejdspartnere i Ghana og/eller Ukraine, derfor fokus på at styrke netop disse samarbejder. Alle deltagende organisationer står for udvikling af nye kommunikationsprodukter og strategier. Vi glæder os til at dele vores hjertefortællinger.

Projektet forløber fra 1. juni 2024 – 1. oktober 2025. 

vil du være med?

Det er altid velkomment at have flere frivillige med i projekterne, så det ikke er projektlederen, der står med alle opgaverne. 

 

 

Er du interesseret i dette projekt, kan du kontakte Camilla på camilla@okosamfund.dk