LØS 30 ÅRS JUBILÆUM

  • Post published:September 11, 2023
  • Post category:Alle / Nyheder

LØS fylder 30 år og det skal naturligvis fejres! Fejringerne sætter fokus på historierne i LØS, foreningens bedrifter og erfaringer, og inviterer til samtaler om fremtidens LØS. Vi skal feste, hygge og fejre på bedste manér med uformelle samtaler, god mad, dans, og meget mere.

Vær med til at fejre LØS
Der afholder hele to fejringer og DU er inviteret!
Den første fejring sker i Byens Lys på Christiania lørdag den 28. oktober kl. 14-23. Her skal vi fejre, netværke, formidle, inspirere, komme hinanden ved og skabe nye forbindelser. 

Den anden fejring afholdes på Avnø Højskole i weekenden d. 17-19. november. Her skal vi evaluere samt tale om hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi kommer dertil. Derudover skal vi fokusere på samspillet mellem LØS og medlemmerne, kernen af LØS. Der inviteres også indenfor på Avnøs EDE kursus, hvor vi får en fornemmelse for, hvad kurset er og hvad det kan. Om aftenen skal vi spise god mad, danse og lege. 

Så sæt kryds(er) i kalenderen – vi håber, at mange af jer har lyst til at være med. Følg med på hjemmesiden, samt på Facebookbegivenhederne for hhv. Byens Lys og Avnø Oasis.

byens lys, 28. oktober

avnø højskole, 17.-19. november